Börja planera en personlig begravning

Det finns stora möjligheter att skapa ett personligt avsked som speglar den avlidna och hyllar livet som personen levt. Det kan handla om att ge utrymme för ett intresse som var viktigt för den avlidna, eller kanske kärleken till skog och natur. Det finns inga rätt eller fel när ni planerar en begravning, och det mesta går att lösa.

bp.jpg

Här får ni en överblick och kort förklaring av de olika avsnitten ni kommer att gå igenom under era förberedelser. När ni har skickat in planeringen blir ni kontaktade av en av våra kundrådgivare för att fortsätta begravningsplaneringen och gå igenom resterande val och beslut.

Glöm inte att skapa ett konto

Om ni vill spara eller skicka in er planering behöver ni skapa ett konto. Det gör ni med hjälp av Bank ID. Då sparas era val och ni kan enkelt logga in och göra ändringar när ni vill. Kontot kostar ingenting utan finns enbart till för att planeringen ska kunna sparas, så att ni kan komma tillbaka till begravningsplanereraren vid ett senare tillfälle och fortsätta där ni slutade.

Dela er planering med oss

När ni har gjort er planering kan ni välja att dela den med oss, så kommer vi att utgå från den vid vårt planeringsmöte. I begravningsplaneraren går det inte att göra en fullständig planering, utan vissa önskemål behöver vi gå igenom tillsammans. Efter mötet kommer ni att få en uppdaterad och komplett offert utifrån era aktuella val och lokala förhållanden.

Ceremoni

Här gör ni val rörande begravningsceremonin. Ni kan ange var och i vilken lokal ni önskar att ceremonin ska hållas, vilken typ av begravning det ska vara, om ni vill ha minnesstund etc.

Kista, urna & blommor

Här väljer ni kista, urna och de blomsterdekorationer ni vill ha till begravningsceremonin.

Programkort

Här kan ni bläddra bland olika motiv till programkort. Vi hjälper till med att utforma och beställa programkort under vårt möte.

Dödsannons

Här hittar ni information om dödsannons och dess utformning.

Minnessida

Här hittar ni information om minnessidan och möjligheterna med denna.

Gravsten

Här kan ni se våra vanligaste gravstenar. Vi hjälper gärna till med råd, förslag och inspiration under vårt möte.
Ceremoni